André Rieu Heidelberg

Beleef André Rieu.

Niemand minder dan violist en orkestleider André Rieu heeft invulling gegeven aan de vier nieuwe belevingsmodules van de Qwiek.up!

Combineer ouderen met André Rieu en er verschijnt per direct een lach op hun gezicht. Dé reden voor Qwiek om André Rieu te benaderen als partner voor de nieuwe belevingsmodules voor de Qwiek.up.

De Qwiek.up zorgt ervoor dat cliënten zintuigelijk worden geprikkeld door gebruik te maken van kamervullende projecties en geluid verpakt in een eenvoudig te bedienen product. De Qwiek.up is een persoonlijk product dat mobiel inzetbaar is op de gehele afdeling van iedere zorginstelling. Met de belevingsmodules kan iedere soort omgeving gecreëerd worden naar behoefte van de cliënt. Naast de 11 bestaande belevingsmodules die variëren van een mooie boswandeling tot een sfeerhaard worden de modules nu aangevuld met vier concerten van André Rieu.

Ga mee op reis met André naar de wals stad Wenen, verlies je hart in Heidelberg, droom weg in kerstsferen bij André thuis of ga mee naar de plek waar het allemaal begon; het Vrijthof in Maastricht.