Samen genieten van een projectie van de Qwiek.up

Beleving is. Rotzooi bakken

“Van de familie had ik te horen gekregen dat mevrouw heel graag bakt. Dus ik besloot om dit samen met mevrouw te gaan doen en kocht alle spulletjes die ik nodig had volgens het recept van het pakje. Maar toen ik samen met haar aan de tafel ging zitten, vroeg ze me wat ze met de rotzooi moest. Wafels maak je met melk, suiker, zout, boter, bloem en eieren. Zo vergeetachtig als ze normaal was, zo helder was ze nu! Ik heb maar weer alles opgeruimd en ben een spelletje gaan doen. De week erna heb ik het weer geprobeerd… maar dan volgens oma’s recept, fantastisch toch?!”
Beleving is. Jouw verhaal

Tijdens de kerstdagen willen wij als Qwiek extra aandacht besteden aan mooie momenten en verhalen uit de zorg.

Even een lichtpuntje tijdens de advent periode voor alle personen die op welke manier dan ook zorgen voor mensen met dementie of mensen met een beperking. Even laten zien hoe bijzonder jullie allemaal zijn en dat jullie altijd de zorg voor anderen doorzetten, óók tijdens de feestdagen.
Daarom vragen wij jou om jouw mooiste belevingsverhaal met ons te delen, zodat wij dat ook weer kunnen delen. Dit kan een moment zijn waarbij je even een traantje wegpinkte, maar ook een zijn waarbij een ontzettend grote glimlach op je gezicht tevoorschijn kwam.

"Zo vergeetachtig als ze normaal was, zo helder was ze nu."

Heb jij zo’n belevingsmomentje? Dan zouden we het leuk vinden als je deze met ons wilt delen en dan plaatsen wij jouw verhaal in de Qwiek adventskalender. Het enige dat je hoeft te doen is de ‘Beleving is.” slogan aanvullen en een begeleidend verhaaltje typen (eventueel met een foto of video ter ondersteuning van je verhaal, dit is niet verplicht!)

Wil je graag meedoen? Of ken je iemand anders met een bijzonder verhaal en wil je deze persoon in het licht zetten? Stuur dan het verhaal in via belevingis@qwiek.eu
Wij zouden het in ieder geval erg bijzonder om jou en je bijzondere verhaal in het licht te zitten tijdens de kerstperiode!