Qwiek.vrienden

De Qwiek.vrienden Facebookgroep

Ben jij een enthousiast gebruiker van de Qwiek producten en vind jij de toepassing van belevingsgerichte zorg belangrijk? Meld je dan nu aan voor de Qwiek.vrienden facebookgroep van Qwiek.

In deze Qwiek.vrienden facebookgroep lees je alles over de Qwiek producten en hoe deze in de zorg voor jouw cliënten kunnen ondersteunen. Ga het gesprek aan met jouw collega's over hoe zij onze producten inzetten of stel je vragen aan onze productspecialisten of ontwikkelaars.

Voor je begint, lees de groepsregels even door (o.a. respect voor elkaars privacy en geen promotie). En vergeet natuurlijk niet de Qwiek Facebookpagina te liken!

Wacht niet langer, meld je aan en nodig jouw collega’s uit!

Ik wil nu lid worden van de Facebookgroep 

Waarom lid worden van de Qwiek.vrienden Facebookgroep?
 

 Loop je vast in een casus en ben je benieuwd hoe anderen hiermee om zouden gaan? Stel je vraag in deze groep.

 Zet je regelmatig de Qwiek producten in en heb je een bijzonder verhaal dat je wilt delen? Daar inspireer je vele anderen mee in deze groep.

 Heb je een vraag aan een van de Qwiek productspecialisten na het volgen van een demonstratie, een levering of een Qwiek.workshop? Stel jouw vraag en krijg antwoord van het Qwiek team.

 Ga je voor het eerst aan de slag met belevingsgerichte zorg en ben je op zoek naar tips? Hier is vast iemand die je kan helpen!

 Daarnaast blijf je ook nog eens als eerste op de hoogte van onze acties en nieuwste Qwiek producten. Wacht niet langer, meld je aan en nodig jouw collega’s uit!