Koningsdag in het zorghuis

Koningsdag in het zorghuis.

Vrijdag 27 april vieren we de verjaardag van onze Koning. Hoe leuk is het om dat samen met uw cliënten in het zorghuis te vieren? Daarom biedt Qwiek deze week GRATIS de Koningshuisbelevingsmodule download aan (t.w.v. €14,95).
Over deze Koningshuismodule
Deze belevingsmodule neemt u met 60 foto’s mee in de tijdlijn van 1890 tot heden. Hierin gaan we de tijdperken van de Nederlandse Koning(innen) af waarin we starten bij Koningin Wilhelmina en we eindigen bij Koning Willem Alexander.  Een feest van herkenning voor liefhebbers van het Nederlandse Koningshuis.
Downloaden

Via de volgende link kunt u de koningshuis belevingsmodule kosteloos downloaden. De download is maar een beperkte tijd beschikbaar en begint meteen met downloaden zodra u op de knop klikt.

Deze actie is helaas afgelopen.

Stap 1. De download op een module plaatsen

Zodra u de belevingsmodule heeft gedownload, wordt er een .ZIP file opgeslagen op uw computer. U moet de bestanden eerst uitpakken. Dit doet u als volgt:

ZIP bestanden uitpakken in Windows

  1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand, en kies Alles uitpakken.
  2. Er wordt een nieuwe map aangemaakt waarin de bestanden worden uitgepakt.
  3. Het ZIP-bestand kan verwijderd worden.

ZIP bestanden uitpakken op een MAC

  1. Dubbelklik op het bestand.
  2. De bestanden worden uitgepakt in een nieuw mapje met de naam van het ZIP-bestand.
  3. Het ZIP-bestand kan verwijderd worden.
Stap 2. Plaats de bestanden op een USB-stick

Kopieer alle afbeeldingen en muziek vanuit uw map op de USB-stick. Let op! De Qwiek.up speelt geen bestanden af die in een map op de USB-stick staan. Bekijk de onderstaande video met de instructies hoe u een eigen belevingsmodule kunt maken.

Stap 3. Samen genieten van de Qwiek.up

Plaats de belevingsmodule in de Qwiek.up en geniet samen met uw cliënten (tijdens Koningsdag) van een diashow over het Koningshuis.