Qwiek en een van zijn ambassadeurs AIM BV

Meet the Qwiek.ambassadeurs - AIM BV
Peter Rindt & Ingrid Relou

Peter Rindt en Ingrid Relou van AIM BV. vertellen over hun relatie met Qwiek. AIM is de producent van professionele medische apparatuur en zorgt ervoor dat de Qwiek.up voldoet aan de internationaal geldende kwaliteitsstandaarden. Bij AIM wordt de Qwiek.up met veel zorg geproduceerd, gecontroleerd en getest alvorens ze naar de zorghuizen gaan.
Hoe is jullie relatie met Qwiek ontstaan?

Via het Dare2care project werd er een bijeenkomst georganiseerd bij AIM en zo zijn we ook met de Qwiek mannen in contact gekomen. Het was direct een heel prettig en open contact en al snel merkten we dat we Qwiek echt konden ondersteunen in de productie en andere zaken die daarbij komen kijken.

Hoe is de samenwerking met Qwiek?

De samenwerking met Qwiek is heel prettig, ook al werk je als partner of leverancier, het lijkt toch alsof je bij de organisatie hoort. Qwiek geeft ons ook de kans om met hen mee te groeien. Ze zitten boordevol plannen, zijn niet bang om die met ons te delen en daarnaast hebben we samen altijd heel veel lol tijdens onze meetings. En dat is zo belangrijk, want als het persoonlijk klikt,
dan wordt het zakelijk ook iets.

Ingrid Relou, Qwiek.ambassadeur AIM BV

 

Waar ondersteunen jullie Qwiek in?

Qwiek was nog een start-up toen wij met ze in contact kwamen. We merkten dat Qwiek zich het beste kon gaan focussen op hetgeen waar ze goed in zijn. Het ontwikkelen van producten en deze neerzetten in de markt. Productie is voor hen een hele andere tak en we merkten dan ook dat er nog een aantal uitdagingen lagen, waar we Qwiek zeker in konden ondersteunen. Samen hebben we nieuwe plannen gemaakt voor de gehele productie en inkoop, zodat Qwiek op de juiste manier verder kon groeien.

Als je aan Qwiek denkt, waar denk je dan als eerste aan?

“Koffie!”, als mijn collega en ik zin hebben in een goede kop koffie, dan grappen we altijd en zeggen we “het wordt weer eens tijd om een bezoekje aan Qwiek te brengen”.

Wat wensen jullie Qwiek toe?

We wensen Qwiek een ontzettend mooie toekomst toe met heel veel groei. Dat het team uitgebreid mag worden op een mooie manier en de samenwerking binnen het team alleen maar mag groeien. We hopen dat ze het enthousiasme weten te bewaren op het moment dat ze de grote groei door gaan maken.