De Holiday on Ice belevingsmodules voor de Qwiek.up

Na de unieke samenwerking met de Efteling, Olga Commandeur en André Rieu, hebben wij weer een mooie samenwerking tot stand gebracht met Holiday on Ice. Hierdoor kunnen wij nu ook de meest bezochte en succesvolle ijsshow ter wereld naar het zorghuis brengen.

Holiday on Ice staat bekend om een indrukwekkende combinatie van elementen uit theater, dans, opera, popmuziek, goochelkunst, musical en acrobatie met kunstschaatsen op het hoogste niveau. Holiday on Ice is door het grootse spektakel al jaren zeer geliefd bij senioren en bij verstandelijk gehandicapten.

De twee belevingsmodules Platinum en Tropicana zijn shows met veel klassieke en herkenbare elementen van de beroemde ijsshow. De beelden hebben een activerend en sfeerverhogend effect, waardoor ze goed in te zetten zijn als ondersteuning voor de dagbesteding of activiteitenbegeleiding.

 

Holiday on Ice kickline

Tevens is er voor beide belevingsmodules exclusief bonusmateriaal beschikbaar gesteld. De belevingsmodules bevatten beiden een extra variatie met oude beelden van Holiday on Ice. Vele wereldbekende schaatsers en beroemdheden, spectaculaire kostuums en andere typische Holiday on Ice elementen zijn op deze bonus terug te zien.