Zorg voor beleving

Zorg voor beleving.

Schrijf je in voor de titel meest belevingsgerichte zorghuis van Nederland, of kom naar ons congres op donderdag 11 mei 2017!

Je hebt een lang leven gewerkt, kinderen opgevoed en je steentje bijgedragen aan de maatschappij, dan zou je moeten uitkijken naar het moment dat je eindelijk naar het zorghuis mag.  Is dit zo een gekke gedachte? Wij vinden van niet! Wij geloven in een zorgbeleving waar je naar uitkijkt en hebben onszelf ook de missie opgelegd om dit gedachtegoed te realiseren: Een zorghuis concept waar je je laatste levensjaren door wilt brengen. Met de huidige (negatieve) berichtgeving over de zorg, is dit natuurlijk een gedachtegang die veel vraagtekens en verzet oplevert. Wie denken we wel niet wie wij zijn. Toch is er een concrete oplossing voorhanden.

"Wij geloven in een zorgbeleving waar je naar uitkijkt."

 Met de Zorg voor Beleving  campagne willen we terug naar de kern van de zorg. Het centraal stellen van de cliënt, inspelen op de individuele behoeften en meegaan in de persoonlijke beleving van de cliënt, oftewel meer aandacht voor belevingsgerichte zorg. Dit willen wij doen door zorginstellingen in het zonnetje te zetten door de award uit te reiken voor het meest belevingsgerichte zorghuis van Nederland én door ons gloednieuwe congres “Belevingsgerichte zorg in de praktijk” dat op donderdag 11 mei 2017 plaats gaat vinden in het Efteling theater.

Zorg voor Beleving Award

Ken of werk jij in een zorginstelling die ook wil en kan laten zien dat beleving binnen de zorg een waardevolle toevoeging kan zijn? Schrijf deze dan nu in voor de ‘Zorg voor Beleving award’.

Deelname is eenvoudig! Stuur een video, foto of een ander leuk idee in samen met het inschrijfformulier en laat ons zien hoe er binnen de zorginstelling belevingsgerichte zorg wordt toegepast.

Hiermee maakt jouw zorginstelling kans op een Qwiek.up ter waarde van €5808,- of op de titel “Meest belevingsgerichte zorghuis van Nederland!

Direct naar inschrijven!

 

Zorg voor Beleving Congres

Kom op donderdag 11 mei 2017 naar de Efteling en maak kennis met een wereld vol beleving!

Bekijk deze dag door de ogen van uw cliënt en ervaar hoe beleving een essentieel onderdeel kan zijn om de kwaliteit van leven van uw cliënten te verhogen. U leert hoe het toevoegen van een beleving een rol kan spelen bij veel voorkomende onderwerpen binnen de zorg zoals het verminderen van onbegrepen gedrag, het inzicht creëren in de vraag en mogelijkheden van uw cliënten, het verhogen van de familieparticipatie en vele andere interessante onderwerpen.

Bekijk hier het programma