In de zorg met.

In de blogs van ‘in de zorg met’ lees je de bijzondere verhalen die wij bij Qwiek dagelijks uit de zorg te horen krijgen. In ieder blog vertelt een zorgmedewerker een inspirerend verhaal over zijn of haar functie in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg en hoe de inzet van de Qwiek producten daarbij kunnen ondersteunen.
 

Lees hieronder alle verhalen

 


"De Qwiek.up wordt nu bij ons al in meerdere zorgleefplannen opgenomen als alternatief van een vrijheidsbeperkende maatregel zoals medicatie."

 


"Door deze andere benaderingswijze en het gebruik van technologieën zoals de Qwiek.up, zien we een daling van bijna 60% bij de inzet van vrijheidsbeperkende maatregelen."

Belevingsgerichte zorg

Ouderenzorg, gehandicaptenzorg, Qwiek.up

Belevingsgerichte zorg is een verzamelnaam voor veel gebruikte benaderingsmethoden in de zorg voor mensen met dementie en verstandelijk gehandicapten..

Lees meer

Persoonlijke belevingsmodule

Ouderenzorg, gehandicaptenzorg, Qwiek.up

Bij Qwiek horen wij regelmatig dat het voor familie lastig kan zijn om tijdens een bezoek aan het zorghuis contact te leggen. U kunt de Qwiek.up als familielid inzetten ter ondersteuning van..

Lees meer

De Qwiek.up als interventie

Ouderenzorg, gehandicaptenzorg, Qwiek.up

De Qwiek.up biedt de mogelijkheid tot het reguleren van prikkels, hierdoor kan deze eenvoudig als zorginterventie ingezet worden op zowel individueel niveau als in groepsverband..

Lees meer