Qwiek.up actie

 


De Qwiek.up najaarsactie is helaas afgelopen.

Bedankt voor uw interesse in de Qwiek.up. De aanbieding die u zoekt is inmiddels verlopen. Uiteraard kunt u wel via onze webshop een offerte aanvragen voor de Qwiek.up.

Offerte aanvragen voor de Qwiek.up

Qwiek.up helpt je met deze plannen.
Zo behaal je ze dit jaar nog

 • Je zoekt een zorginnovatie in de ouderenzorg of in de gehandicaptenzorg
   
 • Je zorghuis wilt hulpmiddelen inzetten voor:
  • het bieden van belevingsgerichte zorg, of
  • voor het vergroten van het welzijn van de cliënten, of
  • zoekt ondersteuning ter verlichting van de zorgtaken
    
 • Je wilt klaar zijn voor de wet Zorg & Dwang (van kracht per 1 Januari 2020)

 

 

  93,6% zet de Qwiek.up wekelijks in

 55% neemt de Qwiek.up op in het zorgleefplan

 8,3/10 klantenbeoordeling

Een optimale inzet met de Qwiek.up

Zorgondersteunende innovatie
Ter verbetering van zorgprocessen

Deze zorginnovatie is gemakkelijk in te zetten bij (groeps-) activiteiten, snoezelen, persoonlijke interventies en één-op-één zorgmomenten. Zorgverlener kan met persoonlijke foto’s en video’s inspelen op de persoonlijke belevingswereld van de cliënt.

Hulpmiddel belevingsgerichte zorg
Verhoogt welzijn, verlicht zorgtaken

Inzetbaar met belevingsgerichte benaderingsmethoden, als reminiscentie en validation. Haalt herinneringen op door persoonlijke foto’s en herkenbare muziek. Neemt tijdens en buiten zorgmomenten onrust weg bij senioren met dementie.

Geschikt voor de wet Zorg & Dwang
Voorkomt onvrijwillige zorg

De wet Zorg & Dwang geldt vanaf 1-januari-2020. Het verplicht zorgverleners onvrijwillige zorg te voorkomen. De Qwiek.up biedt verschillende alternatieven voor vrijheidsbeperkende maatregelen, als interventie tijdens de ADL bij onbegrepen gedrag. Lees meer >>

 

Wat zeggen onze klanten.

“Voor kinderen zoals Liv is het heel moeilijk om buiten de deur te komen. De Qwiek.up maakt het wél mogelijk om die beleving in huis te halen.” 

In de zorg met DunjaDunja - Mantelzorger

“De Qwiek.up wordt nu bij ons al in meerdere zorgleefplannen opgenomen als alternatief van een vrijheidsbeperkende maatregel zoals medicatie.” 

In de zorg met Cindy

Cindy - Welzijnsmedewerker, Accolade zorg, Arendstate

“Bij zowel nachtelijke onrust als onderprikkeling kan de Qwiek.up veiligheid of nabijheid bieden, zonder dat er constant personeel bij hoeft te zijn.”

In de zorg met Jantine

Jantine - Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige bij Stichting TanteLouise


Ontvang nu deze najaarsactie extra's.
Bij aanschaf van een Qwiek.up
 

 • Waardebon - Krijg een waardebon cadeau t.w.v. 100 euro*
 • Qwiek.up ADL workshop - Maak kans op een gratis Qwiek.up ADL workshop t.w.v. 1.395 euro
  - De Qwiek.up ADL workshop is speciaal ontwikkeld om zorgverleners tijdens de ADL, Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, te helpen omgaan met onbegrepen gedrag door inzet van de Qwiek.up.
  - Tijdens deze workshop leer je alles over onbegrepen gedrag door onder- of overprikkeling en hoe je deze prikkels met de inzet van de Qwiek.up kunt reguleren.
  - Je gaat aan de slag met casuïstiek en het vijfstappenplan om de interventie voor jouw bewoner(s) vorm te geven. Ook leer je stap voor stap hoe je een persoonlijke belevingsmodule ontwikkelt.
  - De workshop duurt vier uur en is voor maximaal 15 deelnemers.

Bestel de Qwiek.up met de najaarsactie

 

najaarsactie workshop

 

*Actievoorwaarden Qwiek.up najaarsactie
- De actie is van toepassing op een bestelling van de Qwiek.up in 2019
- De actie loopt van 1-sep-2019 tot uiterlijk 31-dec 2019. Bestellingen tijdens de kerst- en feestdagen vallen ook onder de actie.
- De waardebon t.w.v. €100 is geldig t/m 30 juni 2020 en kan eenmalig worden gebruikt ter besteding aan accessoires van de Qwiek.up (zoals belevingsmodules, Qwiek.up hoes, Qwiek.aroma etc.)
- De waardebon ontvangt u in de vorm van een kortingscode. Deze vindt u in de begeleidende e-mail van de orderbevestiging. Bewaar deze goed.
- De winnaar van de Qwiek.up workshop wordt bekend gemaakt tijdens de nationale week van zorg en welzijn in 2020 via e-mail aan alle actie deelnemers en online (op de Qwiek website en social media kanalen).