Qwiek [zn.]
Uitspraak: Kwiek

Betekenis: Vol leven en energie, levenskrachtig, gezond, fit en vitaal.

En dat zijn Qwiek en onze producten ook. Een team met veel energie, vernieuwende ideeën en oplossingen waarbij niets als vanzelfsprekend wordt gezien, maar bovenal mensen die het beste uit iedere dag en het leven willen halen. Elke dag werken wij samen aan de zorghuisbeleving van vandaag en morgen. Vanuit het hart van de zorg gaan wij samen op zoek naar innovatieve oplossingen die net dat beetje extra geven, zodat wij samen kunnen zorgen voor het welzijn van anderen.

              

Over Qwiek

Onze missie

Qwiek gaat verder dan alleen het verkopen en ontwikkelen van zorgondersteunende producten. Qwiek gelooft in het creëren van een zorghuis beleving waar je naar uit kunt kijken; een missie die al meer dan 5 jaar succesvol wordt nagestreefd.

Wij realiseren ons dat een succesvolle zorginnovatie start bij het doorzien en begrijpen van behoeftes in de zorg. Zowel vanuit het cliënt perspectief als vanuit de positie van de zorgverlener. Bij Qwiek hechten we daarom heel veel waarde aan het onderzoeken en écht snappen van de uitdagingen voordat we starten met de ontwikkeling van een innovatie.

Onze partners

Bedrijfsvriend

 

dementiewinkel

 

kracht van innovatie

 

vilans

 

Olga commandeur

 

Andre rieu

Het qwiekteam

Innoveren doe je samen - Maak kennis met het team van Qwiek

Bij Qwiek hebben we de missie om een zorghuis beleving te creëren waar je als oudere naar uitkijkt. Deze missie kunnen we alleen maar bereiken door iedere dag weer keihard te werken met ons hele team. Daarom zijn wij dan ook trots om ons team aan jullie voor te stellen.

Het Qwiek team

Meer over Qwiek

Hoe komt een Qwiek innovatie tot stand - Onderzoek bij Qwiek

Onderzoek

Onderzoek bij Qwiek

Heb je interesse in werken of een stage bij Qwiek? Hier staan al onze vacatures!

werkenbijqwiek

Werken bij Qwiek

Blijf op de hoogte van het laatste Qwiek nieuws en lees onze blogs

qwiek vrienden

Het laatste Qwiek nieuws