Qwiek.up Premium Service Regeling

Qwiek.up Premium Service Regeling

Uw Qwiek.up wilt u natuurlijk altijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten en inzetten bij uw bewoners. Daarbij is het zeer belangrijk dat de Qwiek.up altijd naar behoren werkt en dat onverhoopte problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom bieden wij de Qwiek.up Premium Service aan. Dit is een uitstekende service die uw Qwiek.up altijd up-to-date houdt en onheil voorkomt door een jaarlijkse controle. Mocht er nu toch iets gebeuren met uw Qwiek.up, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een vervangende Qwiek.up ontvangt om deze niet te hoeven missen. In de tussentijd zorgen wij voor de reparatie van uw Qwiek.up.

Klik hier om gratis uw Premium Service.advies aan te vragen

 Controle & Reiniging

Qwiek verricht jaarlijks een controle van alle bewegende delen aan de buitenkant van de Qwiek.up. Daarnaast wordt de Qwiek.up inwendig volledig gereinigd en gecontroleerd.

 NEN 3140 test

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Om ervoor te zorgen dat de Qwiek.up veilig in gebruik is, voeren wij een NEN 3140 test voor elektrische apparatuur uit. Deze test controleert de lekstroom van een apparaat om vast te stellen of deze veilig is voor gebruik.

 Vervangende Qwiek.up

Ondanks dat de Qwiek.up met veel zorg wordt geproduceerd, kan er altijd iets kapot gaan. Dit is vervelend. Mochten wij telefonisch het probleem niet met u kunnen oplossen, dan zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt: wij sturen u een vervangende Qwiek.up en zullen uw eigen Qwiek.up zo snel mogelijk ter plaatse komen repareren.

 Software update

Net zoals uw smartphone of computer, heeft de Qwiek.up af en toe behoefte aan een software update. Met de Qwiek.up Premium Service bent u altijd verzekerd van een veilig en up-to-date systeem.

 Géén voorrijkosten

Doordat u bij een defecte Qwiek.up een vervangende Qwiek.up van ons ontvangt, kunnen wij veel efficiënter onze service monteurs inzetten. Hierdoor betaalt u dus geen voorrijkosten (à €0.60 per kilometer) bij een eventuele reparatie.

 Inzicht in gebruik

Indien gewenst, kunnen wij u adviseren over het gebruik van uw Qwiek.up. Aan de hand van anonieme gebruikersgegevens bekijken wij samen met u hoe uw Qwiek.up momenteel wordt ingezet en waar eventueel nog verbetering mogelijk is.