Qwiek vrienden

beleving is.

meer dan Service

Bij ons staat de klant en gebruiker altijd op de eerste plaats, wij luisteren naar zijn/haar wensen en vertalen deze naar doordachte producten en dienstverlening. Benieuwd hoe wij dit bewerkstelligen?
 

Lees dan snel verder

Meer dan Service.

De meeste mensen denken bij service aan het onderhoud van producten. Uiteraard levert Qwiek een uitstekende service, maar die gaat verder dan alleen het onderhoud. De klant en gebruiker staan bij ons hoog in het vaandel, daarom betrekken wij de gebruiker in iedere fase van de ontwikkeling van het product tot en met de implementatie binnen de zorgorganisatie.. Hoe wij dat precies doen, vertellen wij u graag op deze pagina.

Productie_qwiekup

 

Productie

 

Product & Service

Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de medische normering. Dit zorgt voor kwalitatief hoogstaande producten, die weinig uitval kennen. Onze producten worden standaard geleverd met 1 jaar garantie en in de meeste gevallen ook nog een gratis onderhoudsbeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt, kijken wij niet alleen naar het product, maar gaan wij ook het gesprek aan met de zorgverleners die het product dagelijks gebruiken. Wij kijken dan naar de inzet en implementatie van het product en proberen daarin van elkaar te leren.

Premium Service.

Helaas gaat er soms wel eens iets stuk. Dat kan uiteraard altijd gebeuren, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat een product weer snel ingezet kan worden. Om dit te bewerkstelligen, hebben wij een Premium Service in het leven geroepen. Premium service is een combinatie van onderhoud (na het 1e jaar) en “pechhulp”.

Benieuwd naar de voordelen? Klik dan hier om meer te lezen

Implementatiepartner

Helaas krijgen wij wel eens te horen dat binnen een zorggroep producten worden aangeschaft, maar dat deze veel te weinig of niet wordt ingezet. Om dit te voorkomen, bieden wij onze klanten ondersteuning bij de implementatie van de producten door het aanbieden van hand-outs, demonstraties, gebruikersinzichten, service en workshops. Eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat de zorg goed geïnformeerd aan de slag kan met onze producten.

implementatiepartner

 

Mee denken

 

Meedenken met onze klanten.

Qwiek ontwikkelt haar producten zelf en vindt het ook belangrijk dat producten op de juiste manier worden ingezet. Om dat te bewerkstelligen, betrekken wij de zorg vanaf begin af aan mee in het ontwikkelproces. Dit doen we door middel van het Qwiek.vrienden programma en pilotprojecten waarin productconcepten worden getest in “real life”. Na aanschaf blijven we nauw in contact met onze klanten door middel van evaluaties en onderhoudsbezoeken. Op deze manier ontwikkelen wij producten die eenvoudig in gebruik zijn, goed in het zorgproces passen, maar bovenal effectief zijn!

Wordt een Qwiek.vriend