snooze
Ervaar binnen 30 nachten hoe bewoners ontspannen in slaap vallen, beter doorslapen en uitgerust weer opstaan.

  1 jaar garantie & 30 nachten proefslapen
  Gratis levering op jullie zorglocatie
  Deskundig advies & onderhoud

Vraag een offerte aan of bestel de Qwiek.snooze direct via de webshop.

Actievoorwaarden

Een rustige nacht begint met de Qwiek.snooze

Slapen is een gewoonte en gewoontes moeten langzaam inslijten.. Dat geldt ook voor de inzet van een muziekkussen. Iedereen slaapt namelijk anders. De invloed van leeftijd, mate van verstandelijke beperking of dementie en jarenlange slaapgewoonten spelen allemaal een rol. Met onze nieuwe 30 nachten proefslapen periode, kunt u de Qwiek.snooze daarom uitgebreid uitproberen en ervaren. Laat jullie bewoners rustig slapen op de Qwiek.snooze, krijg  inzicht in de verbeteringen van slaapkwaliteit en ervaar of het voldoet aan de wensen en behoeften van jullie bewoners.

Vraag nu een offerte aan

Wat maakt de Qwiek.snooze zo bijzonder?

 Eenvoudig in gebruik

  Met behoud van slaapcomfort & eigen hoofdkussen

  Ontwikkelt in samenwerking met muziektherapeuten

  Krijg inzicht in slaapgegevens

 
"Mevrouw wordt zelden meer wakker 's nachts en zodra ze wel wakker wordt, zetten we de Qwiek.snooze gewoon weer aan en valt ze rustig terug in slaap. "

Elly de Dekker  De Notenhoff van Zorgplein Maaswaarden

Klik hier en bekijk de Qwiek.snooze video

Muziektherapie bij nachtelijke onrust en dementie.

In de zorg met. Annemieke

In dit blog gaan we in de zorg met Annemieke. Annemieke is werkzaam als muziektherapeut in een verpleeghuis en werkt voornamelijk met ouderen met dementie. Zodra cliënten probleemgedrag of onbegrepen gedrag vertonen en er een observatie is gedaan dat muziek een positieve invloed zou kunnen hebben, komt Annemieke in beeld. Lees meer

- Annemieke Raven - de Vries
Muziektherapeut & grondlegger muziekkusseninterventie (erkend door Vilans)

 

 

Veelgestelde vragen


Wat is proefslapen?

Wij vinden het belangrijk dat de Qwiek.snooze het gewenste effect heeft. Daarom bieden wij standaard bij aanschaf van een Qwiek.snooze, 30 nachten proefslapen aan. Uit onze klantevaluaties blijkt dat het minstens een week duurt voordat uw cliënt volledig gewend is aan de Qwiek.snooze. Als zorginstelling heeft u daarom 30 nachten de tijd om de Qwiek.snooze uit te proberen, om te kijken of de bewoner rustiger in slaap valt en onbegrepen gedrag afneemt. In ruim 93% van de gevallen heeft de Qwiek.snooze het gewenste effect. Stel, dit mocht bij u niet zo zijn? Dan kunt u de Qwiek.snooze retour zenden naar Qwiek en crediteren we de Qwiek.snooze minus de kosten (125 euro) voor het proefslapen (zie retourvoorwaarden).
Heeft u advies of hulp nodig bij het implementeren van de Qwiek.snooze? Tijdens onze geaccrediteerde Qwiek.snooze workshop geven wij meer tips & tricks voor o.a. het kiezen van de juiste muziek en advies bij een juiste implementatie.

Wanneer gaat de proefslaapperiode in?

De proefslaapperiode gaat in zodra u het product hebt ontvangen, dat is dus de eerste proefnacht.

Moet de Qwiek.snooze meteen betaald worden?

Als u een Qwiek.snooze bestelt, moet deze direct worden betaald. We weten zeker dat u en uw bewoners de Qwiek.snooze geweldig zullen vinden, maar als dit om de een of andere reden toch niet het geval is, kunt u het muziekkussen binnen 30 nachten terugzenden en krijgt u het volledige bedrag, minus de proefslapen handelingskosten terug.

Moet de Qwiek.snooze in het plastic blijven tijdens de proefperiode?

U hoeft natuurlijk niet de eerst 30 nachten op de plastic hoes te slapen. Dit draagt niet bij aan het comfort. U kunt het plastic en de doos verwijderen en bewaren mocht u de Qwiek.snooze retour willen sturen binnen 30 nachten.

Onder welke voorwaarden mag ik de Qwiek.snooze terugsturen?

Stel, de Qwiek.snooze geeft niet de gewenste rust, dan mag u het muziekkussen terugsturen. Uiteraard zijn we benieuwd waarom u de Qwiek.snooze terug wil sturen, maar u bent ons geen antwoord verplicht. Bij het retourneren dient u rekening te houden met onze retourvoorwaarden. Deze kunt u hier vinden.

Kan ik de Qwiek.snooze ook langer uittesten?

Nee dat gaat niet. Maar we zijn er van overtuigd dat u na deze 30 nachten uw bewoners niet meer zonder wil laten slapen.

Hoe kan ik de Qwiek.snooze met 30 nachten proefslapen bestellen?

Via het formulier bovenaan deze pagina kunt u de Qwiek.snooze inclusief de 30 nachten proefslapen actie bestellen of neem telefonisch contact met ons op voor het plaatsen van uw bestelling.

Wanneer gaat mijn garantie in?

De garantie & service periode van 1 jaar gaat in na aanschaf van de Qwiek.snooze.

Wat gebeurt er met mijn teruggestuurde Qwiek.snooze?

De Qwiek.snoozes die wij retour ontvangen worden door ons milieuvriendelijk verwerkt. De vergoeding hiervoor bedraagt 125 euro per Qwiek.snooze. Indien een Qwiek-product onder proeftijd conditie is verstrekt (Bijvoorbeeld “30 nachten proefslapen”) en daarna door klant aan Qwiek is geretourneerd, dan zullen de herbruikbare onderdelen hiervan in nieuwstaat worden teruggebracht. Onderdelen waar dit niet mogelijk bij is of afgekeurde materialen zullen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd. Dit houdt tevens in dat betreffend Qwiek-product op basis van testprotocol voldoet aan landelijke en Europese regel- en wetgeving (NEN-EN-ISO 13485:2016).

Kan ik de andere Qwiek-producten ook 30 dagen uitproberen?

U kunt in overleg met de productspecialist van Qwiek de Qwiek.up een week op proef laten plaatsen in uw instelling. Mocht het zo zijn dan het product niet past binnen de zorginstelling dan halen we de Qwiek.up weer op na een week.
Qwiek.snooze proefslapen voorwaarden

Bij aanschaf van een Qwiek.snooze dient u akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

  • Op het moment van levering start de maand proefslapen en deze eindigt automatisch 30 dagen later.
  • De klant heeft zelf de verantwoordelijkheid om binnen de gestelde termijn een melding te maken van de wens gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren.
  • U probeert de Qwiek.snooze minimaal 2 weken, zo kan uw cliënt volledig wennen aan het gebruik van de Qwiek.snooze.
  • De Qwiek.snooze wordt middels ons digitaal retourformulier aangemeld voor retour. Hierbij is het van belang dat alle gegevens correct en volledig ingevuld zijn.
  • De Qwiek.snooze en de toebehoren moet in schone, onbeschadigde en functionele staat geretourneerd te worden (incl. originele verpakking) zoals beschreven in de procedure.
  • U bent als klant bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de Qwiek.snooze naar Qwiek.
  • Bij ontvangst van de Qwiek.snooze is deze eigendom van u geworden. Zorg daarom dat u altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als u artikelen retour stuurt. Zo kunt u eventueel verlies of schade bij uw transporteur claimen.
  • In geval van beschadiging zullen de inspectiekosten en eventuele reparatiekosten voor rekening van de klant zijn. Wij zullen in deze gevallen altijd in contact met jou treden om dit net netjes (en in alle redelijkheid) af te handelen.
  • Het aankoopbedrag minus de kosten (125 euro) voor de 30-nachten proefslapen periode worden gecrediteerd. Dit bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.
  • Voor terugbetaling geldt een termijn van 14 dagen na ontvangst van de complete retourzending, ongeacht de betalingswijze.