Meet the Qwiek.team!

Bij Qwiek hebben we de missie om een zorghuis beleving te creëren waar je als oudere naar uitkijkt. Deze missie kunnen we alleen maar bereiken door iedere dag weer keihard te werken met ons hele team. Daarom zijn wij dan ook trots om ons team aan jullie voor te stellen:

 • Paul Voncken Paul Voncken

  Paul Voncken

  Algemeen Directeur

  Blijft Qwiek door:

  nooit te stoppen met leren en producten te ontwikkelen die een lach op het gezicht toveren.

 • Tom Frissen Tom Frissen

  Tom Frissen

  Technisch directeur

  Blijft Qwiek door:

  met een ondernemende blik bezig te zijn met innovatie, dagelijks technische uitdagingen aan te gaan en oplossingen te creëren waarbij de gebruiker centraal staat.

 • Chris Rameckers Chris Rameckers

  Chris Rameckers

  Commercieel Directeur

  Blijft Qwiek door:

  kennis en kunde toe te passen om de kwetsbare doelgroepen hetzelfde gevoel te geven wat gezonde mensen vanzelfsprekend vinden.

 • Chantal Nunumete Chantal Nunumete

  Chantal Nunumete

  Commerciële binnendienst

  Blijft Qwiek door:

  de dag te beginnen met een lach en alle vragen van onze klanten naar tevredenheid te beantwoorden. Creatief bezig te zijn, vaker de fiets te pakken en te genieten van het leven met mijn man en 2 zonen.

 • Jos Kern Jos Kern

  Jos Kern

  Productspecialist

  Blijft Qwiek door:

  iedere dag met veel plezier cliënten en personeel in zorginstellingen te enthousiasmeren voor fantastische producten die we als Qwiek in de markt zetten, door te mountainbiken, tennissen en kitesurfen en dat alles afgewisseld met het genieten van lekkere club muziek.

 • Thomas van der Ham Thomas van der Ham

  Thomas van der Ham

  Productspecialist

  Blijft Qwiek door:

  pure en soms emotionele reacties van bewoners en medewerkers tijdens mijn bezoeken in zorghuizen, met zeilen en door mijn mooie vrouw en 2 zonen.

 • Coen Verdouw Coen Verdouw

  Coen Verdouw

  Productspecialist

  Blijft Qwiek door:

  iedere dag de bewoners en zorgmedewerkers in verpleeghuizen een WOW-gevoel met diverse belevingswerelden te mogen geven, te tuinieren, hard "naar de koelkast" te lopen, in de natuur te wandelen, te tennissen en door te vissen.

 • Thomas Baumgartner Thomas Baumgartner

  Thomas Baumgartner

  Sales Manager

  Blijft Qwiek door:

  de dag vroeg te beginnen, om met enthousiasme de beleving van het heden van onze ouderen, en het uitzicht op de toekomst van mijn en volgende generaties te verbeteren.

 • Ruud Voncken Ruud Voncken

  Ruud Voncken

  Inkoop/Productie

  Blijft Qwiek door:

  samen met jonge collega's nieuwe tastbare ideeën te verwezenlijken die leiden tot een mooier toekomstperspectief voor de kwetsbaren in onze samenleving.

 • Daan Dompeling Daan Dompeling

  Daan Dompeling

  Service Engineer

  Blijft Qwiek door:

  bezig te zijn met het welzijn van anderen ; maar af en toe ook gewoon lekker koken, gitaar spelen of buiten in de natuur een stevige wandeling maken.

 • Armand Meessen Armand Meessen

  Armand Meessen

  Content Engineer

  Blijft Qwiek door:

  niet stil te blijven zitten. Er is altijd wel iets wat ik nog kan of wil doen. Filmen, foto's en illustraties maken of rennen door de natuur.

 • Thilly Coppelmans Thilly Coppelmans

  Thilly Coppelmans

  Industrieel ontwerpster

  Blijft Qwiek door:

  te blijven zoeken naar nieuwe belevingen en hulpmiddelen voor in de zorg. Creatief bezig zijn vind ik belangrijk, of het nu het bouwen van een nieuw prototype is, of het maken van een tekening of schilderij.

 • Dr. Ir. Mendel Broekhuijsen Dr. Ir. Mendel Broekhuijsen

  Dr. Ir. Mendel Broekhuijsen

  Senior Innovation Engineer

  Blijft Qwiek door:

  elke dag weer op zoek te gaan naar mogelijkheden om de wereld een beetje beter te maken door met elkaar gave producten te bedenken en te ontwikkelen, het liefst terwijl ik luister naar jazzmuziek uit de jaren '20.

 • Astrid Frusch Astrid Frusch

  Astrid Frusch

  Boekhouder

  Blijft Qwiek door:

  Door hard te lopen, niet alleen op de weg maar ook voor haar studenten en klanten. Naast haar werk als docente bij financieel managament op Zuyd Hogeschool heeft ze namelijk haar eigen bedrijf A3 Administratie.

 • Jonas Hyder Jonas Hyder

  Jonas Hyder

  Productspecialist Duitsland

  Blijft Qwiek door:

  een jong, internationaal team, die sociale uitdagingen van de toekomst aanpakt, het werken met en voor mensen, sport en het goede leven.

 • Steven de Kruijff Steven de Kruijff

  Steven de Kruijff

  Productspecialist Oostenrijk

  Blijft Qwiek door:

  samen met mijn team in Oostenrijk frisse, nieuwe ideeën naar de bejaarden- en verpleeghuizen in Duits sprekend Europa te brengen. Iets goed te doen als ervaren facilitator voor de wereld en met levenslust en enthousiasme bouwen aan samenwerkingsprojecten op het gebied van de ouderenzorg, zoals met de innovaties van Qwiek.

 • Olaf Schmitz Olaf Schmitz

  Olaf Schmitz

  Productspecialist Duitsland

  Blijft Qwiek door:

  het plezier van het eigen enthousiasme authentiek over te brengen naar de klant, over een product waarin ik echt betekenis zie. Mijn kracht put ik uit mijn liefde voor de natuur en muziek.

 • Richard Verweel Richard Verweel

  Richard Verweel

  Commerciële Binnendienst

  Blijft Qwiek door:

  mensen enthousiast te maken voor een kennismaking met onze Qwiek producten. Ik houd van een goed potje voetbal (ook op de TV) en samen met mijn vriendin, kinderen en mijn hond Lilo geniet ik van al het moois dat een dag mij brengt.

 • Berry Graveth Berry Graveth

  Berry Graveth

  Productspecialist België

  Blijft Qwiek door:

  het helpen naar de markt te brengen van innovatieve producten waarvan zowel zorgorganisaties en zorgmedewerkers, maar vooral bewoners en/of patiënten baat hebben. Het elke dag weer in contact staan met klanten en potentiële klanten om samen naar de beste oplossingen voor hen, hun medewerkers en cliënten te zoeken is wat mij energie geeft.

 • Regina Nagler Regina Nagler

  Regina Nagler

  Commerciële Binnendienst

  Blijft Qwiek door:

  deel uit maken van een jong team, dat bijdraagt ​​aan de levenskwaliteit van mensen die de zorg nodig hebben. De dagelijkse wandeling en het spelen met mijn honden maar ook mooie dingen doen met mijn partner, familie en vrienden.

 • Sjoerd Janssen Sjoerd Janssen

  Sjoerd Janssen

  Software Engineer

  Blijft Qwiek door:

  elke dag te werken aan mijn passie om het leven van mensen beter te maken. Ik haal kracht uit het werken in een dynamisch team aan uitdagende projecten, maar ook uit snowboarden, muziek en werken aan sideprojects.

 • Lara Wijenbergh Lara Wijenbergh

  Lara Wijenbergh

  Brand Engineer

  Blijft Qwiek door:

  continu op zoek te gaan naar visuele oplossingen zonder vast te houden aan het bestaande stramien, een gezonde dosis humor en vooral samen zijn met familie en vrienden.

 • Fabian Mayer Fabian Mayer

  Fabian Mayer

  Productspecialist Duitsland

  Blijft Qwiek door:

  door met de Qwiek innovaties het dagelijkse werk van zorgverleners, het leven van bewoners en patiënten mooier te maken maken.

 • Otto Vullers Otto Vullers

  Otto Vullers

  Digital marketing en strategie

  Blijft Qwiek door:

  nieuwe online marketing ideeën toe te passen om zo de klantbeleving en de bedrijfsresultaten te vergroten. En door muziek te maken.

 • Jana Kaupp Jana Kaupp

  Jana Kaupp

  Productspecialist Duitsland

  Blijft Qwiek door:

  samen met het verplegend personeel een glimlach op de gezichten van bewoners of patiënten toveren. Daarnaast de tijd die ik met mijn geweldige dochters en mijn man kan doorbrengen.

 • Daphne Evers Daphne Evers

  Daphne Evers

  Marketing Manager

  Blijft Qwiek door:

  samen met een bevlogen ontwikkelteam te werken aan belevingsgerichte zorginnovatie voor ouderen.

 • Stefanie Muris Stefanie Muris

  Stefanie Muris

  Grafisch ontwerper

  Blijft Qwiek door:

  te sparren met de mensen om mij heen, kritisch te blijven op mijn eigen werk, af en toe in het diepe te springen en te genieten van mijn gezin en sociale kring.

 • Peter Isaksen Peter Isaksen

  Peter Isaksen

  Sales Manager Denmark

  Blijft Qwiek door:

  door de ouderenzorg in Denemarken kennis te laten maken met de zorgondersteunende producten van Qwiek.