Astrid Frusch

Meet the Qwiek.team – Astrid Frusch

Maak kennis met Astrid Frusch.
Astrid loopt graag hard, niet alleen op de weg maar ook voor haar studenten en klanten. Naast haar werk als docente bij financieel managament op Zuyd Hogeschool heeft ze namelijk haar eigen bedrijf A3 Administratie. Dat is dan ook de reden dat ze 1 keer per week bij Qwiek over de vloer komt om de boekhouding te doen..

Astrid Frusch

 

Wat is je functie bij Qwiek?

Namens mijn eigen bedrijf zorg ik sinds januari 2016 ervoor dat al het enthousiasme bij Qwiek netjes wordt gestructureerd in de boekhouding, verstuur ik facturen, draag ik zorg voor de aangiftes en zit ik op regelmatige basis samen met de directie en bespreken we de cijfers. De afgelopen jaren zijn mijn taken en werkzaamheden samen met Qwiek meegegroeid

Waarom ben je bij Qwiek gaan werken?

Via mijn vriend Martijn ben ik 2,5 jaar geleden in aanraking gekomen met Qwiek en vanaf de eerste minuut voelde ik me thuis. Iedere donderdag is het weer leuk om namens A3 administratie bij Qwiek te zijn. De afgelopen 2,5 jaar is Qwiek enorm gegroeid en dat merk je ook op kantoor. Wekelijks verbaas ik mij er dan ook weer over hoe druk het op kantoor is, maar het is nog altijd even gezellig en leuk als in het begin. Er zijn weinig conflicten en dat maakt het werken ook heel erg fijn.

Wat is je leukste herinnering aan Qwiek?

Qwiek is de eerste klant van A3 administratie en dat is denk ik wel de waardevolste herinnering. Maar de leukste herinnering aan Qwiek is het SinterKerstNieuwjaar uitje naar SnowWorld. Dit was echt een heel gezellig teamuitje. Ondanks dat Qwiek eigenlijk een opdrachtgever is, voel ik mij onderdeel van het Qwiek team en dat is heel bijzonder.

Waar staat Qwiek over 10 jaar?

De afgelopen jaren is er hard gewerkt door het hele Qwiek team en dat is zichtbaar in de hele organisatie. Ik verwacht dat Qwiek deze lijn doorzet en over 10 jaar in heel Europa winstgevende producten op de markt brengt. Hopelijk met A3 als administratieve partner.