Berry Graveth

Meet the Qwiek.team – Berry Graveth

Maak kennis met Berry Graveth.
Berry is geboren en getogen in Nijmegen en nu woonachtig in Beuningen. Hij is vader van de (volgens hem) drie leukste kinderen ter wereld. In zijn vrije tijd is hij minimaal drie keer per week in de sportschool te vinden om Qwiek te blijven.

Berry Graveth

 

Wat is je functie bij Qwiek?

Mijn functie bij Qwiek is productspecialist voor de Belgische ziekenhuis- en woonzorgcentra markt.

Waarom ben je een echte Qwiekser?

Hoe meer ik met innovatie bezig ben, des te gelukkiger ik ervan word. Of het nu gaat om de werkelijk innovatieve producten die Qwiek ontwikkelt, of om innovatieve methoden om (potentiële) klanten of nieuwe markten te bereiken. De resultaten die je hiermee bereikt; de toegevoegde waarde die we leveren aan zorgorganisaties en zorgmedewerkers en de vreugde die dit oplevert bij bewoners en patiënten, dat is de échte beloning.

Waarom ben je in de zorg gaan werken?

Van origine ben ik intensive care verpleegkundige, dus de zorg heeft sowieso altijd al in mijn genen gezeten. Toen ik daarna meer de commerciële richting op wilde, was het voor mij volstrekt logisch dit te doen in de zorg. De waarde die je vanuit de commerciële kant kunt toevoegen aan de zorg, geeft een erg bevredigend gevoel.

Hoe ben je voor het eerst met Qwiek in contact gekomen?

Nadat ik mijn oude werkgever Arion vertelde dat ik toe was aan een andere stap in mijn carrière, brachten zij mij in contact met de mensen van Qwiek om te zien of we iets voor elkaar konden betekenen.

Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt bij Qwiek?

De reacties die ik steeds weer mag ontvangen vanuit de ziekenhuizen en woonzorgcentra als ik de Qwiek.up demonstreer.

Waar zie je Qwiek over 10 jaar?

Nog steeds een zeer innovatieve organisatie die zijn plek helemaal veroverd heeft op de Europese gezondheidsmarkt.