Chantal Nunumete

Meet the Qwiek.team - Chantal Nunumete

Maak kennis met Chantal Nunumete. Chantal is woonachtig in Heerlen met haar man en 2 zonen. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig, maar kan ze ook genieten van een goed boek en reizen.

Chantal Nunumete
Wat is je functie bij Qwiek?

Mijn functie bij Qwiek is commercieel medewerkster binnendienst. Ik ben de telefoonstem van Qwiek. Ik draag mijn steentje bij in het hele orderproces en maak afspraken voor de accountmanagers.

Waarom ben je bij Qwiek gaan werken?

Ik heb voor Qwiek gekozen omdat het een leuk, klein en jong bedrijf is met een hele mooie doelgroep. Alle medewerkers zijn enthousiast. Er is niets mooiers dan elke dag wel iemand aan de telefoon te hebben die jou vertelt wat voor een mooi product de Qwiek.up is. Daar mag je trots op zijn als Qwiekser.

Waarom ben je in de zorg gaan werken?

Er is niets mooiers dan in de zorg te werken. Sinds ik bij Qwiek werk, ervaar ik hoe mooi het is om mensen met een beperking of dementie een lach op hun gezicht te toveren. De Qwiek.up is zo’n mooi product en soms raak je zelf ontroerd als je ziet dat iemand die alleen maar in bed ligt, ineens weer helemaal opleeft en jou zelfs bedankt. Mijn oma heeft ook jaren in een zorginstelling gelegen met dementie. Ik vind het jammer dat ik toen nog niet van het bestaan van Qwiek afwist. Ik weet zeker dat ik met de Qwiek.up haar nog een aantal mooie momenten had kunnen laten beleven.

Hoe lang werk je al bij Qwiek?

Ik werk sinds juni 2018 bij Qwiek. Ik werd direct opgenomen in het team en het voelde alsof ik hier al jaren werk.

Wat is het mooiste Qwiek momentje dat je tot nu toe bij Qwiek hebt meegemaakt?

Tijdens mijn eerste weken bij Qwiek ben ik meegegaan met onze productspecialisten naar demonstraties van de Qwiek.up. Hetgeen dat ik daarvan nooit meer zal vergeten is een bewoner bij de verstandelijk gehandicaptenzorg. De bewoner was zo enthousiast over de Qwiek.up en vroeg steeds “Hoe kom je hieraan?”. Op het moment dat wij de Efteling belevingsmodule lieten zien was het net alsof hij echt in de Efteling was. Met een grote glimlach heeft hij genoten van de ritjes in de achtbaan. Dit was zo mooi om te zien! Inmiddels hebben we deze bewoner al blij mogen maken met de Qwiek.up.

Waar zie jij Qwiek over 10 jaar?

Over 10 jaar weet iedereen wie Qwiek is en zijn we nog meer gegroeid. We hebben dan nog meer mooie producten die we kunnen aanbieden in de zorghuizen en hoop ik dat ik dan nog altijd deel mag uitmaken van het Qwiek team!