Richard Verweel

Meet the Qwiek.team – Richard Verweel

Maak kennis met Richard Verweel.
Mensen enthousiast te maken voor een kennismaking met onze Qwiek producten. Ik houd van een goed potje voetbal (ook op de TV) en samen met mijn vriendin, kinderen en mijn hond Lilo geniet ik van al het moois dat een dag mij brengt.

Richard Verweel

 

Wat is je functie bij Qwiek?

Mijn functie bij Qwiek is commercieel medewerker binnendienst. Ik maak mensen in de zorg graag enthousiast voor een mooie demonstratie van onze Qwiek.producten die onze productspecialisten op locatie gaan verzorgen.

Waarom ben je een echte Qwiekser geworden?

Het is een jong enthousiast bedrijf met een zeer mooi product voor een doelgroep die deze beleving verdiend. Dit geeft mij energie en zorgt dat ik elke dag met enthousiasme naar het werk kom.

Waarom heb je ervoor gekozen om zorggerelateerd te gaan werken? Wat spreekt je daarin aan?

Ik had voordat ik begon bij Qwiek totaal geen ervaring met de zorg. De producten die Qwiek heeft, hebben zoveel meerwaarde voor zowel de verzorgende als de cliënten. Ik vind het fijn dat wij als Qwiek deze mensen uit verschillende doelgroepen mogen verblijden met onze mooie producten die een echte beleving bieden.

Hoe ben je voor het eerst met Qwiek in contact gekomen?

Toen ik de vacature voorbij zag komen en de website had bekeken was ik direct overtuigd en heb ik gesolliciteerd. De sollicitaties waren vooral leuke en goede gesprekken waardoor ik alleen maar enthousiaster werd en even later het Qwiek team mocht komen versterken.

Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt bij Qwiek?

Ik was in mijn eerste week met een van onze productspecialisten mee naar een demonstratie in het zorghuis. We hebben daar de Qwiek.up uitgeprobeerd bij een mevrouw die in bed lag. Zij heeft altijd in een bloemenzaak gewerkt. Bij het zien van de tulpenvelden van de Lente en Zomer module op het plafond, begon ze gelijk te vertellen over haar bloemenwinkel. Het is heel erg mooi om te zien hoe mensen op de Qwiek.up reageren.

Waar zie je Qwiek over 10 jaar?

Ik hoop samen met het Qwiek team verder te groeien, waarbij we ook nog vele andere mooie zorgondersteunende producten zoals de Qwiek.up mogen verkopen.